۱۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۳۳

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

انسجام ویژه پزشکان استان در برپایی بیمارستان صحرایی خداآفرین

انسجام ویژه پزشکان استان در برپایی بیمارستان صحرایی خداآفرین

تبریز- رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه عاشورا بر انسجام ویژه پزشکان آذربایجان شرقی در برپایی بیمارستان صحرایی خداآفرین تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ایرجیان ظهر پنج شنبه در نشست با اصحاب رسانه آذربایجان شرقی در تبریز اظهار داشت: هشتمین بیمارستان صحرایی شامل قسمت های تخصصی، فوق تخصصی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، پیراپزشکی و قسمت اداری بوده است و ۲۳ رشته تخصصی و فوق تخصصی در آن ارائه می شد.

وی افزود: این بیمارستان از ۲۵ تا ۲۹ مرداد ۹۵ همزمان با میلاد امام رضا (ع) برپا شد و منطقه انتخاب شده برای آن، منطقه مرزی خداآفرین بود که این منطقه به وسعت ۱۴۰ کیلومتر طول و ۱۰ کیلومتر عرض است.

ایرجیان در خصوص اهداف این اقدام گفت: نشان دادن اقدام و عمل پزشکان جامعه بسیج در صحنه های مختلف، نمایش انسجام ویژه پزشکان عضو این انجمن، نشان دادن اینکه بسیج در تمامی صحنه ها بوده و در خدمت مسئولان و مردم است و همچنین مبارزه با جنگ نرم دشمن از اهداف برپایی این بیمارستان صحرایی بوده است.

وی با اشاره ای به فعالیت های ویژه در زمان برپایی این بیمارستان گفت: در زمان بازگشایی بیمارستان صحرایی چندین و چندین حادثه دلخراش در این منطقه به وقوع پیوست که در صورت برپا نبودن این بیمارستان، به طور قطع حادثه دیدگان با مشکل جدی مواجه می شدند.

برپایی بخش های طب سنتی و درمانگاه سلامت روان در بیمارستان صحرایی

مدیر هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا نیز در این جلسه اظهار داشت: در این بیمارستان سه بخش جدید همچون طب سنتی، درمانگاه سلامت روان و غرفه پیشگیری از بیماری های روان و همچنین گروه آموزشی نحوه استفاده از دارو برپا بود.

قهرمان شیرزاد با اشاره به ضرورت برپایی غرفه ویژه استفاده از دارو گفت: چرا که یک بیمار در یک روز ممکن بود به چندین پزشک مراجعه کرده و چندین نوع دارو برای وی تجویز شود که برای این امر مشاوره های دارویی به بیماران داده میشد.

وی افزود: در این بیمارستان سه مرحله خدمت شامل یک خدمات اولیه در خود بیمارستان انجام میشد اما اگر به خدمات تشخیصی بیشتری نیاز بود بیمار به دیگر بیمارستان های استان اعزام میشد.

شیرزاد ادامه داد: در این بیمارستان تمامی خدمات از صفر تا صد رایگان بوده و پزشکانی در آن فعالیت می کردند که در بیمارستان های مختلف تبریز به راحتی نمی توان از آن ها وقت ویزیت گرفت.

وی با اشاره ای به مراجعه بالای مردم به این بیمارستان گفت: هر روز ۳۰ پزشک متخصص در این بیمارستان داشتیم اما مراجعات  در آن به شدت بالا بود.

کد خبر 3764673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha